Lighting design for the reception area at Pandoras headquarters in Copenhagen

Lighting design for Pandoras offices in Copenhagen

Lighting design for office areas at Pandoras headquarters in Copenhagen

Lighting design for Pandora's headquarters

Play of light in the atrium is inspired by a jewellery box

architectural lighting design for Pandora
Lightscapes

Pandora, headquarters

Stronger identity and better working envionments through sound lighting design principles.


Lightscapes have given Pandora’s new headquarters in Copenhagen a lighting design that enhances their visual identity and provides an excellent working environment, both by day and at night.

Pandora’s brand values are made tangible by a lighting design scheme that has a clear, feminine expression for both the interior and exterior of the building. The success of the solution depends on meeting Pandora’s demands for a contemporary working environment with quality-conscious functional lighting, that enhances storytelling around the brand whilst providing continuous visual comfort.

Pandora’s beautiful headquarters are designed by Bystrup Architects. Pandora’s advisors were Spangenberg & Madsen and Site Architects.


Loading